joi, 26 mai 2016

Cumpara MAD MAX IEFTIN - Super REDUCERE - Discount



Cumpara MAD MAX la cel mai mic pret de aici

Mad Max Minimum Requirements - Cerinte de sistem

CPU:Intel Core i5-650, 3.2 GHz or AMD Phenom II X4 965, 3.4 Ghz
CPU Speed:Info
RAM:6 GB
OS:64-bit Windows Vista, 7, or 8
Video Card:NVIDIA GeForce GTX 660ti (2 GB Memory or higher) or AMD Radeon HD 7870 (2 GB Memory or higher)
Free Disk Space:32 GB

 STEAM COMMENTS
Review from STEAM automatic translation from English to Romanian using Google Translate
Joc mare. Distracție și are o mulțime de misiune e într-o lume deschisă.
Nu voi insista asupra poveștii pentru că e doar acolo să fie acolo și să-ți dea un scop. Nimic special să-l

Modul de joc este în cazul în care acest joc straluceste, aveți o mașină cu o listă masivă de piese pe care le puteți face upgrade, aveți trei aspecte principale: ea de viteză, de manipulare și de rezistență. Aveți posibilitatea să fie o mașină, care este bun la toate dintre ele sau o mașină, care este foarte bun la două și slabi la celălalt. personalizare este de asemenea complexă și distractiv, nu e doar încerci să maxim din fiecare categorie, trebuie, de asemenea, să țină cont de partea de jos pentru fiecare actualizare.

Actualizarea Max însuși este, de asemenea, la fel de distractiv. Învățarea unor noi mișcări de luptă nu simtit ca-mi pierd resturi (moneda în joc). Fiecare mișcare a simțit unic și util de la reluări la perete trantite la ruperea membrelor. Jocul este, de asemenea, foarte violent și sângeros, ceea ce face chiar mai bine pentru mine. Vei confrunta cu diferite tipuri de inamici care vor necesita să utilizați cele mai multe dintre voi se mișcă de-a lungul jocului.


Lumi deschise ale acestui joc este una dintre cele mai bune l-am văzut vreodată în nici un joc video. Toate drumurile se conectează între ele și este extrem de nelimitativ, care este un mare plus. Fiecare zonă are un mare balon în cazul în care puteți fața locului repere și "amenințări" pe care trebuie să le mai mici, în scopul de a debloca upgrade-uri noi pentru tine și mașina ta

Grafica din aceasta sunt superbe, mai ales când este vorba de trasee de lumini, umbre, anvelope și urmele. Jocul arata destul de colorat și bine făcut. Nu se poate cere mult mai mult decât atât

Sunetul nu este de până la standardul jocului. de multe ori m-am trezit nu sunt în măsură să identifice cu precizie unde vine sunetul, dar în general este în stare de funcționare.

Pentru cea mai mare parte acest joc este gratuit bug, deși am găsit eu obtinerea blocat pe obiecte de minut, dar nu există un bug persistent merită menționat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu